Інгредієнти

Інгредієнти
Сертифікат «Органік» - це відсутність будь-яких пестицидів, підсилювачів зростання, хімічних добрив, чиста грунт і вода без залишкових забруднень.

ОРГАНIЧНЕ. ЦIЛЬНI. КОРИСНЕ

Як відомо, характер харчування дитини в ті дев'ять місяців, що він знаходиться в утробі матері, і перші пару років життя програмує і формує стан здоров'я на все подальше життя. Те, що малюк їсть в цей період розвитку, не менш важливо, ніж генетичні передумови.

mama2.jpg

Навряд чи хтось стане сперечатися про те, що «золотим стандартом» харчування в дитячому віці є грудне молоко. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує годувати дитину виключно грудним молоком до шестимісячного віку і, по можливості, продовжувати грудне вигодовування в поєднанні з додатковим харчуванням до дворічного віку. Однак іноді це неможливо з об'єктивних причин медичного чи соціального характеру. Тоді лікар-педіатр переводить дитину на змішане або штучне вигодовування. І ось тут відразу виникає проблема - як підібрати максимально відповідний замінник грудного молока.

Дитяча адаптована молочна суміш повинна бути максимально наближена до нього не тільки за своїм хімічним складом, але і за наявністю важливих функціональних компонентів.

Останнім часом одним з найбільш перспективних напрямків у створенні продуктів харчування для маленьких дітей вважається використання цілісного козячого молока. Протягом всієї історії людства воно високо цінувалося за свої особливі дієтичні і навіть лікувальні властивості. Це підтверджують і численні дослідження, проведені як в нашій країні, так і за кордоном.

Відомо, що молоко різних порід кіз, до того ж живуть в різних кліматичних умовах, сильно відрізняється за складом. Ось чому, наприклад, компанія «БИБИКОЛЬ» - лідер у виробництві дитячого харчування на основі цільного козячого молока - звернула увагу на Нову Зеландію з її м'яким кліматом і мережею фермерських господарств, які практикують органічне землеробство і тваринництво. Особлива порода новозеландських кіз має можливість цілий рік харчуватися свіжою травою, що, звичайно ж, позитивно позначається на властивостях молока. Крім того, генетична особливість цих кіз полягає в тому, що їх молоко містить низькі рівні високоалергенні молочного білка альфа-S1-казеїну. Білок цього козячого молока має високу біологічну цінність.

Компанія «Бибиколь» організувала в Новій Зеландії прямо на місці виробництво адаптованих сумішей «НЕННI».Від процесу доїння до упаковки готової суміші проходить не більше восьми годин. Завдяки особливій технології, в «НЕННI» вдається зберегти унікальні поживні і функціональні компоненти натурального цільного козячого молока і максимально наблизити суміші до грудного молока. У сумішах «НЕННI» зберігається молочний жир, тому немає необхідності додавати пальмову олію в якості джерела пальмітинової кислоти.

Як джерело корисних поліненасичених жирних кислот ω-3-й ω-6 в «НЕННI» додають жир морських риб і суміш високоякісних рослинних масел.
Вуглеводний компонент в суміші «Ненні» представлено молочним цукром - лактозою, яка забезпечує енергією швидко зростаючий організм дитини і покращує засвоєння кальцію. У суміші «НЕННI 1,2» доданий комплекс рослинних пребіотиків Orafti®Synergy1, який надає виражений позитивний ефект на роботу кишечника дитини, який можна порівняти з дією грудного молока.

Крім сухих сумішей, «БИБИКОЛЬ» виробляє «БІБІКАШІ» з органічними крупами і плодоовочеві пюре з сиром, також на основі козячого молока, і сухе молоко «АМАЛТЕЯ» для вагітних і годуючих жінок.

«БИБИКОЛЬ» взагалі активний популяризатор ідеї «органічного землеробства», коли для вирощування овочів і фруктів не використовуються синтетичні добрива, пестициди, регулятори росту, синтетичні кормові добавки та гормони, генетично модифіковані організми і нанотехнології. Тому що фахівці компанії впевнені в позитивному впливі продуктів органічного сільського господарства на здоров'я дітей, в тому числі які страждають алергією.

У компанії існує спеціальний науковий відділ, в якому працюють доктори та кандидати медичних наук, досвідчені лектори та викладачі. Оскільки використання цільного козячого молока в продуктах харчування для дітей та вагітних жінок все ще є досить новим напрямком, доводиться не тільки проводити масу досліджень, а й вести роз'яснювальну роботу. Як серед лікарів-педіатрів, так і серед батьків. Наприклад, з 2000 року працює «Школа Мам Бибиколь».